Přinášíme Vám krátký článek o realizaci systému vytápění UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v rodinném domě na okraji Prahy se vzdálenou regulací pomocí Jablotronu.

larx uhlikove folie instalace

Je přirozené, chtít se ve svém novém domově cítit příjemně a komfortně. Tímto se řídil i náš zákazník, když si u nás objednal kompletní realizaci systému vytápění UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ, včetně vzdálené regulace.

Investor požadoval vzdálené ovládání pomocí mobilní aplikace. Rozhodnutí tedy padlo na regulaci systému vytápění pomocí Jablotronu. Tato možnost regulace je jednoduchá, přehledná a uživatelsky přívětivá. Zákazník si tedy může zatopit např. při odchodu z práce přes aplikaci, aby na něj doma čekalo příjemné teplo od podlahy.  

EZS aplikace larx uhlikove folie

Termostaty Jablotron bohužel nepřekryjí kompletně celou instalační krabičku. S tímto problémem se však setkáváme často, disponujeme tedy vlastním elegantním řešením v podobě rámečků vytištěných na 3D tiskárně dle vlastního návrhu, které tento problém jednoduše vyřeší.

larx uhlíkové fólie regulace jablotron

Také řešíte systém vytápění ve Vašem domě? Neváhejte, a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení.