Díky našemu přístupu a řešením býváme často osloveni českými i zahraničními zákazníky s vysokými nároky na komfort a kvalitu interiéru. To je případ také naší realizace luxusního rodinného domu ve Zdiměřicích.

Zdimerice larx uhlikove folie instalaceZdimerice larx uhlikove folie instalace

Základem je náš systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ doplněný o další technologie – komplexní regulaci, měření a bezpečnost.

Projekt rodinného domu ve Zdiměřicích vyžadoval citlivý přístup k řešení interiérů. V moderních interiérech není možné ničit čistý design radiátory, kotli a podobnými prvky. Proto padla volba jednoznačně na naše uhlíkové fólie. Byly instalovány pod potěr, díky tomu mohl investor použít luxusní podlahové krytiny (například velkoformátovou mramorovou dlažbu).

Zdimerice larx uhlikove folie instalace

Regulace vytápění je kompletně postavena na systému Jablotron, který je oblíbený zejména díky propracované mobilní aplikaci. Vzdálené ovládání a přehled o systému je samozřejmostí. Investor v aplikaci vidí také spotřebu elektrické energie a může ovládat zařízení domu – brány, vrata a mnohé další. Na přání investora jsme v hlavní obývací místnosti instalovali chytrý termostat Nest a za pomocí našich technologií ho zapojili do systému regulace. Termostat Nest je velmi populární v USA, má skvělý design a má inteligentní funkce řízení teploty v místnosti (více o termostatu Nest).

Zdimerice larx uhlikove folie instalace nest

 

Náš systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ dokáže splnit nejvyšší nároky na kvalitu. Další reference a více o uhlíkových fóliích naleznete na našem webu. Jsme tu pro vás.