Naše společnost se snaží Vám, našim zákazníkům, udělat život příjemnější. To se nám povedlo i u našeho klienta, který se na nás obrátil s prosbou o vyřešení vytápění jeho sídla ve Francii.

larx uhlikove folie instalace francie

Klient objekt využívá párkrát do roka jako rekreační a chce, aby zde byla již při příjezdu komfortní teplota. Tento požadavek jsme dokázali vyřešit elegantně pomocí našeho systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ instalovaného do stropů. Další přidanou hodnotou našeho řešení je i vzdálené ovládání pomocí mobilní aplikace díky použití systému Jablotron. Klient si tedy již na letišti v Praze může nastavit požadovanou teplotu v domě ve Francii a při jeho příjezdu je objekt příjemně vytopen.

larx uhlikove folie termokamera francie

Tuto instalaci jsme zrealizovali během pouhých dvou dnů, přičemž objekt byl celou dobu plně obyvatelný bez jakéhokoli narušení běžného uživatelského komfortu. Všechny práce byly prováděny z půdního prostoru. Celkový nainstalovaný topný výkon je 4,85 kW a vytápění je rozděleno na 3 samostatné okruhy – obývák a dvě ložnice. Je tedy možné zvolit jinou teplotu v každé místnosti.

Naše společnost ráda čelí výzvám a pomáhá najít řešení na míru uzpůsobené Vašim potřebám. Neváhejte nás tedy kontaktovat pomocí formuláře na našich stránkách a společně najdeme vhodné řešení.