Na pozvání korejské obchodní komory při Česko-korejské společnosti podnikl majitel společnosti LARX Radek Bartuška v prosinci 2022 cestu do Jižní Koreje. Na té bylo možné zkombinovat velmi přátelskou návštěvu Seoulu, kde máme díky dlouholeté historii spolupráce velmi blízké a osobní vztahy, s obhlídkou našich továren na uhlíkové fólie a elektrické vytápění.
 
LARX business trip v Jižní Koreji
Přímo za účasti korejského prezidenta obchodní komory byly podepsány výhradní kontrakty o obchodní spolupráci. Korejská obchodní komora si velmi váží naší společnosti jako spolehlivého dlouhodobého partnera a připravila pro nás velmi zajímavý byznysový program, díky kterému jsme měli opět možnost o něco více poznat prostředí, ze kterého naše produkty pocházejí. Součástí tohoto programu byly i schůzky a prohlídky různých korejských továren v oboru elektrického vytápění. I my jsme za práci, kterou Česko-korejská společnost v oblasti vztahů mezi Českou republikou a Jižní Koreou, velice vděční. Systematická práce a budování dlouhodobých partnerství, které má KOK na svědomí, jsou základními stavebními kameny většiny úspěšných obchodních vztahů českých firem s jihororejskými protějšky. 
 
Schůzka s korejskými obchodními partnery
 
Kromě nákupu se LARX v Jižní Koreji také přímo podílí na technologickém vývoji nových uhlíkových fólií a místní výrobce přenáší naše reálné zkušenosti z prodeje a provozu vytápění přímo do výroby. To nám umožňuje ve srovnání s konkurencí velmi pružně reagovat na požadavky trhu a přinášet nová, inovativní řešení. LARX je v tomto směru pro Korejské výrobce jedním z nejbližších obchodních partnerů a vzájemná technicko-obchodní spolupráce je velmi intenzivní – ostatně veškeré obchodní vztahy v Jižní Koreji jsou podmíněny porozuměním partnerů a férovým, transparentním přístupem.
 Návštěva jedné z továren na uhlíkové fólie
 V roce 2023 přijdeme na trh společně s korejským výrobcem s revoluční generací LARX uhlíkové fólie. Ta bude mít novou inovativní vrstvu a strukturu, díky kterým se zásadně zlepší efektivita fungování produktu. V tomto místě je nutné podotknout, že se nejedná o takzvanou NANO fólii, kterou můžete najít u některých českých prodejců. Takzvané NANO-fólie jsou totiž ve skutečnosti standardními uhlíkovými fóliemi, které pravděpodobně znáte, a ona NANO technologie je pouze marketingovou vějičkou, kterou se prodejci snaží svůj produkt odlišit od jiných. Jižní Korea je jediná země na světe, která uhlíkovou fólii s novou inoativní vrstvou a strukturou dokáže vyrobit. Ing. Radek Bartuška se na vývoji této uhlíkové fólie osobně několik let podílel a LARX bude prvním a výhradním prodejcem této nové uhlíkové fólie.
 Nové inovativní produkty LARX
 Dále připravujeme s jiným korejským dodavatelem inovaci našeho LARX topného kabelu, který už je nyní nejkvalitnější na zdejším trhu. Proto nás v následujících měsících pravděpodobně čekají další cesty, jako byla tato. Snažíme se s našimi partnery v Jižní Koreji udržovat maximálně dobré vztahy, které pomáhají nejen v obchodě, ale i ve vývoji technologií. 
Vývoj technologie LARX
 Můžete se tedy těšit během roku 2023 na nové LARX produkty a my se těšíme na spolupráci s Vámi, našimi zákazníky.