Nový typ odolných uhlíkových fólií LARX

Po několika letech intenzivního vývoje byl naším dodavatelem v Jižní Koreji vytvořen a následně uveden na trh nový typ odolné uhlíkové fólie. Jsme pyšní na to, že tento produkt můžeme jako první v Evropě nabízet a rozšířit s ním naše portfolio technologií pro řešení chytrého vytápění. 

Uhlíkové fólie jako jediné vytápění v zatepleném domě

Na současném trhu vytápění existuje mnoho možností, přičemž optimální kombinace vždy záleží na řadě faktorů spojených se specifiky konkrétního projektu. V LARX jsme ale přesvědčeni, že v dobře zateplené nemovitosti je vytápění pomocí uhlíkových fólií jako jediného zdroje tou nejlepší volbou. Vnímáme hned několik důvodů, proč jsou uhlíkové fólie jako jediný způsob vytápění v zateplených domech nejlepším… Zobrazit celý článek

Uhlíkové fólie jako zdroj vytápění pro tiny house nebo maringotku

Z naší zkušenosti se v průběhu posledních let stále zvyšuje procento zákazníků, kteří náš systém chytrého elektrického vytápění využívají pro vytápění tiny housu, maringotky či jiné, spíše menší a často mobilní, stavby. Popularita tohoto způsobu bydlení nejen kvůli zvyšujícím se nákladům na energie postupně roste a lidé podobné varianty volí nejen jako chalupu či chatu,… Zobrazit celý článek

Velkoobchod LARX – rozvoj distribučního centra

Abychom se mohli úspěšně rozvíjet v rámci našich vlastních LARX produktů (elektrické podlahové vytápění) i v realizacích fotovoltaických elektráren pro zemědělce – což je naše specializace – rozvíjíme nově naše distribuční centrum v Prachaticích.

LARX na pracovní návštěvě v Jižní Koreji

Na pozvání korejské obchodní komory při Česko-korejské společnosti podnikl majitel společnosti LARX Radek Bartuška v prosinci 2022 cestu do Jižní Koreje. Na té bylo možné zkombinovat velmi přátelskou návštěvu Seoulu, kde máme díky dlouholeté historii spolupráce velmi blízké a osobní vztahy, s obhlídkou našich továren na uhlíkové fólie a elektrické vytápění.