Minulý měsíc jsme instalovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v novostavbě rodinného domu v Říčanech u Prahy.

Developerské typové domy se staly nedílnou součástí stavebnictví. Typové domy, které si zákazník vybere z katalogu, mají již zpracovanou kompletní projektovou dokumentaci, daný půdorys a rozmístění místností, což se na první pohled může zdát jako nevýhoda. Tyto domy jsou však jednoduše navržené tak, aby vyhovovali většině potenciálních zákazníků. Stavební firmy navíc mají s těmito domy a použitými materiály spoustu zkušeností a jsou tedy schopny tyto domy stavět za kratší čas a levněji, než by stavěli individualizované stavby jednotlivých zákazníků.

V jednom z takových „katalogových“ domů jsme v nedávné době realizovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ. Byl to již několikátý typový dům jednoho z našich dlouholetých zákazníků ve kterém jsme topné fólie instalovali. Uhlíkové fólie dokáží díky jednoduchosti a rychlosti jejich instalace zrychlit výstavbu v řádu týdnů, což je v developerské výstavbě velmi znát. Navíc není třeba žádná technická místnost nebo kotelna, nikde se nic netočí ani nehučí. I to jsou důvody, proč jsou topné uhlíkové fólie ideálním vytápěním pro developerské stavby.

Celkem jsme v novostavbě během jednoho dne nainstalovali 100 čtverečních metrů naší odolné uhlíkové fólie, rozdělených na 10 topných okruhů, o celkovém výkonu 15 kW. Během instalačního dne jsme nainstalovali  i kompletní regulaci topení. O regulaci systému vytápění se starají naše LARX LCD Termostaty, které jsou jednoduchým řešením lokální regulace pokojové teploty při vytápění topnými fóliemi.

Zaujal Vás systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení pro vytápění Vašeho objektu.