V listopadu 2017 jsme získali ocenění za nejinspirativnější řešení v rámci akce Skanska Reality start-up day.

8. listopadu 2017 jsme se účastnili Skanska Reality Startup Day, kterého se účastnilo 15 českých a slovenských startupů poskytujících inovativní řešení pro developery. Během dne zde byly prezentovány zajímavé technologické projekty realizované malými inovativními firmami.

Naše společnost LARX HLÍKOVÉ FÓLIE.CZ představila chytré vytápění pomocí uhlíkových fólií. Ze všech projektů nakonec nejvíce zaměstnanců Skansky hlasovalo právě pro nás. Dokázali jsme porazit i takové soupeře, jako je Angee a Neuron Soundware. Společnosti, které se rozvíjí i díky investorům. LARX stojí od počátku na svých vlastních nohou a díky inovativním nápadům se nám daří dobývat svět IoT. Přinášíme totiž nejen inovativní a uživatelsky velice přívětivá řešení, ale i řešení, která jsou navíc i velice jednoduchá. Samotná instalace našeho topného systému je otázka několika hodin a vše probíhá v čistotě.

Z celého dne jsme si odnesli certifikát od společnosti Skanska, a ještě větší elán do dalších projektů. Víme, že to, co děláme, má smysl a jsme v tom dobří. Rádi čelíme novým výzvám a hledáme pro Vás ta nejlepší řešení.