V dnešním příspěvku vám chceme představit stavbu nadstandardního rodinného domu, ve kterém jsme v rámci našeho LARX balíčku instalovali chytré vytápění, zabezpečení a IT technologie.

Chytré bydlení larx uhlikove folie ezs technologie jablotron

Naším cílem je zákazníkovi poskytnout technologie přesně na míru jeho požadavkům a potřebám – v balíčku, kde jednotlivé technologie jsou v symbióze.

To je případ i tohoto projektu montované dřevostavby ve východní části Prahy. Zákazník se na nás obrátil ještě v době projektové studie s ideou rodinného domu s moderními technologiemi, které nebudou pro něj komplikací, ale bydlení bude díky nim příjemnější a kvalitnější. Společně jsme pak navrhli řešení a projekt vytápění naším chytrým systémem LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ

Rodinný dům postavila firma RD Rýmařov s.r.o., se kterou jsme už od počátku spolupracovali na projektu. Výhodou našeho systému vytápění je jeho variabilita. Hodí se jak do klasické „mokré“, tak do montované „suché“ výstavby a vždy splní nejvyšší nároky na komfort. Ačkoliv se zde jedná o dřevostavbu, bylo použito řešení s anhydritovými podlahami.

Chytré bydlení larx uhlikove folie ezs technologie jablotron

Pro regulaci vytápění jsme zvolili spolupracující kombinaci dvou systémů. Základním požadavkem bylo vzdálené ovládání. V hlavní velké obytné místnosti jsme instalovali inteligentní termostat Nest, oblíbený po celém světě pro svůj design, jednoduchost a zejména chytrou adaptaci teploty podle chování uživatele.

Ostatní místnosti regulujeme systémem Jablotron 100, který díky své propracované mobilní aplikaci také umožňuje vzdálené ovládání. Naším unikátním řešením je způsob sledování spotřeby elektrické energie pomocí IoT sítě SigFox. Samozřejmou součástí je systém zabezpečení Jablotron, díky kterému má zákazník přehled o svém domě odkudkoliv.

Chytré bydlení larx uhlikove folie ezs technologie jablotron

V rámci našeho balíčku jsme zákazníkovi také vyřešili IT technologie – internet, Wi-Fi a kamerový systém s cloudem a aplikací. Vše samozřejmě chytře, s maximálním ohledem na přívětivost a komfort pro našeho zákazníka.

Zajímá vás nejen chytrý systém vytápění, ale i naše další technologie? Kontaktujte nás pro řešení na míru.