V nedávné době jsme v novostavbě rodinného domu nedaleko Písku v Jižních čechách nainstalovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ.

uhlikovefolie.cz realizace

Topné fólie jsou univerzálním zdrojem tepla, který se hodí do všech typů novostaveb a rekonstrukcí. Tentokrát jsme realizovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v novostavbě rodinného domu nedaleko Písku v Jižních čechách. Stavba byla výborně připravena pro instalaci vytápění a my během realizace nenarazili na jediný problém.

uhlikovefolie.cz realizace 3

Celkem jsme v novostavbě během jednoho dne nainstalovali 105 čtverečních metrů naší odolné uhlíkové fólie, rozdělených na 10 topných okruhů, o celkovém výkonu 15,75 kW.

Regulaci vytápění obstarává elektronický zabezpečovací systém Jablotron. V domě budeme dále instalovat i prvky zabezpečení, okenní kontakty, ovládání garážových vrat, brány atd. Majitel nemovitosti tedy bude mít kompletní přehled o objektu v jedné jednoduché a přehledné aplikaci. 

uhlikovefolie.cz realizace 2

Zaujal Vás systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení pro vytápění Vašeho objektu.