Minulý měsíc jsme instalovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v novostavbě rodinného domu v Řeporyjích, městské části Prahy.

Spokojenost zákazníků se systémem vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ a naší prací je pro nás velmi důležitá. I proto nás potěšilo, když se na nás obrátil majitel objektu, kde jsme již topné fólie realizovali, s tím, že realizuje další projekt. A jiné vytápění, než naše uhlíkové fólie, nepřipadá v úvahu. Pro rekonstrukce bytů a bytových domů není vhodnějšího řešení podlahového vytápění, než uhlíkové topné fólie. Díky jejich tloušťce do 1 mm nezvyšují skladbu podlahy a lze tak podlahové topení realizovat i tam, kde to dříve nepřipadalo v úvahu. Rozdíl v komfortu při vytápění lokálními topidly (radiátory, přímotopy…) a topnými fóliemi je značný. I to byl jeden z důvodů, proč se na nás již po několikáté obrátil náš zákazník ohledně realizace systému vytápění.

Celkem jsme do novostavby během jednoho dne nainstalovali 123 m² naší LARX odolné uhlíkové topné fólie, rozdělených na 10 topných okruhů. O regulaci systému vytápění se stará elektronický zabezpečovací systém Jablotron. EZS Jablotron je unikátním řešením kombinace zabezpečení objektu a regulace vytápění. Majitel má tak vše co, se v objektu a jeho okolí děje pod kontrolou v jedné jediné aplikaci.

Zaujal Vás systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení.