Množství našich instalací elektronického zabezpečovacího systému Jablotron nás posunulo v partnerském programu českého výrobce alarmů na nejvyšší level – platinový montážní partner.

 

Často používáme řešení využívající produkty a služby firmy Jablotron. I proto jsme kompletně vlastní regulaci vytápění založili na systému Jablotron 100. Poskytuje nám konfigurovatelné a spolehlivé zázemí pro připojení uhlíkových fólií a našim zákazníkům jednoduché, přesto podrobné lokální i vzdálené ovládání vytápění a zabezpečení. Jednou z dalších výhod využití systému Jablotron je jeho velká modularita. Lze k němu připojit prakticky cokoliv. Od spínaných zásuvek, bojler, bránu nebo ovládání dveří až k např. žaluziím. Líbí se nám zejména mobilní aplikace MyJablotron.

LARX Uhlikove folie regulace jablotron

Elektronický zabezpečovací systém Jablotron, jak k regulaci topných fólií, tak i k zabezpečení objektů je ideálním a jednoduchým řešením, který oba tyto aspekty spojuje do jedné přehledné aplikace. Majitelé bytů tak mají kdykoliv a kdekoliv přehled o stavu bytu, z pohledu bezpečnosti, poruch a vytápění. Jsme dlouholetým montážním partnerem Jablotronu a systém vždy nastavíme podle přání uživatele tak, aby měl vždy vše jednoduše, dostupně a přehledně v aplikaci ve svém telefonu.

Máte zájem o systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v kombinaci se zabezpečovacím systémem Jablotron? Neváhejte a kontaktujte nás přes kontaktní formulář na našem webu.