V listopadu minulého roku jsme nainstalovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v novostavbě rodinného domu nedaleko Prahy stavěné z uníkátního českého systému pro stavbu svépomocí STAVSI.

larx topne uhikove folie instalace

Topné fólie jsou univerzálním zdrojem tepla, který se hodí do všech typů novostaveb a rekonstrukcí. Tentokrát jsme realizovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v novostavbě rodinného domu nedaleko Prahy. Většinu prací na stavbě si majitel řešil svépomocí, dům je postaven z unikátního českého systému pro suchou výstavbu STAVSI.  Systém suchého zdění z tvárnic z lehčeného betonu využívá pro kotvení tvárnic svislé spojovací lišty umožňující jednoduchou montáž celé stavby, nic se tedy nelepí a na nic se nečeká. Stavba byla majitelem výborně připravena pro instalaci vytápění a my během realizace nenarazili na jediný problém.

larx topne uhikove folie instalace 3

Celkem jsme v objektu během dvou dnů  nainstalovali přes 125 metrů čtverečních naší LARX odolné uhlíkové fólie, o celkovém výkonu 18,7 kW, rozdělené na 11 topných okruhů. O regulaci systému vytápění se stará elektronický zabezpečovací systém Jablotron, který si majitel také instaluje svépomocí. EZS Jablotron je unikátním řešením kombinace zabezpečení objektu a regulace vytápění. Majitel má tak vše co, se v objektu a jeho okolí děje pod kontrolou v jedné jediné aplikaci.

larx topne uhikove folie instalace 2

Zaujala Vás naše realizace systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a pošlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení vytápění vašeho objektu.