Minulý měsíc jsme nainstalovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v rekonstruovaném bytě v Kaplici na jihu Čech.

Jednou z největších výhod systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ je jeho minimální tloušťka. Ve skladbě podlahy zabere jen minimální prostor a topné fólie jsou tak vhodné do všech rekonstrukcí bytů a domů, kde nelze výšku podlahy zvyšovat.To byl jeden z hlavních důvodů, proč se na nás obrátil majitel bytu v bytovém domě v Kaplici na jihu Čech. Jeho přáním byly komfort a pohoda podlahového vytápění, nemohl však využít vodních topných systémů z důvodu velmi nízké skladby podlahy. Naše topné uhlíkové fólie byly prakticky jediným možným řešením podlahového topení.

Celkem jsme během jednoho dopoledne nainstalovali 50 m² naší LARX uhlíkové topné fólie a 3 m² naší LARX Heating Mat topné rohože. Vytápění je  rozdělené na 4 topné okruhy. Regulaci obstarávají naše LARX Wi-Fi termostaty, které umožňují celé vytápění ovládat pomocí jednoduché mobilní aplikace.

Zaujal Vás systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení.