V listopadu jsme opět po roce navštívili továrnu výrobce fólií LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v Jižní Korei.

larx uhlikove folie vyroba korea

Vřelé obchodní vztahy jsou nedílnou součástí každé firmy. Proto se snažíme, aby vztahy s našimi obchodními partnery byly co nejlepší. I to je jeden z důvodů, proč jsme se opět po roce rozhodli podívat do továrny našeho nejdůležitějšího obchodního partnera, výrobce fólie LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ ve městě Dongducheon-si v Jižní Korei.

Sám majitel továrny nás důkladně provedl výrobními i nevýrobními prostory, provedl nás celou výrobou uhlíkových fólií a ukázal nám novinky ve výrobě od naší poslední návštěvy a  inovace které chystá do příštích let. Jsme rádi za naše spolehlivé dodavatele, kteří „nezamrzli“ a snaží se svůj produkt v naší gesci posouvat dál.

larx uhlikove folie vyroba korea

Ve spolupráci s naším výrobcem se snažíme o inovativní přístup k výrobě fólií. I proto jsme se rozhodli pro produkci už druhého typu vlastní fólie. Naší „žlutou“ LARX odolnou uhlíkovou fólii vhodnou pro instalaci pod potěr už jistě znáte, na začátku příštího roku k ní přibude LARX uhlíková fólie určená k instalaci přímo pod plovoucí podlahu o výkonu 100W/m².

LARX uhlíková fólie

Jižní Korei jsme se na pozvání české pobočky Korejské obchodní agentury zúčastnili také veletrhu CONNECT INNOVATION KOREA 2019. Na tomto veletrhu, pořádaném Korejským ministerstvem obchodu, průmyslu a energetiky vystavovalo přes 200 firem podnikajících v oblastech smart home,  smart cities, IoT, aut budoucnosti a dalších.  

LARX Korea veletrh