V průběhu tohoto roku jsme realizovali instalaci vytápění pomocí uhlíkových fólií a rohoží v rodinném domě ve Světlé nad Sázavou. 

Pokládka uhlíkových fólií

Při diskuzích o našich uhlíkových fóliích jako jednu z hlavních předností často zmiňujeme jednoduchost a rychlost instalace. Nejinak tomu bylo i v případě této realizace, která byla hotová behem jednoho jediného dne. 

Podlahové vytápění LARX

V případě tohoto rodinného domu se bude jednat o primární zdroj vytápění, který v případě potřeby doplní krbová kamna na dřevo. Tato kombinace je z naší zkušenosti poměrně obvyklá – zatímco podlahové vytápění u dobře zateplených nemovitostí dokáže bez problémů dům vytopit na požadovanou teplotu, krbová kamna slouží pro doplnění sálavého tepla a vylepšení atmosféry zvukem praskajícího dřeva. 

Instalace topných rohoží

Pro dosažení požadované úrovně pohodlí je třeba myslet nejen na způsob vytápění, ale i ovládací prvky. V tomto případě je regulace zajištěna termostaty, které jsou umístěny nezávisle v každé místnosti. Obyvatelé jednotlivých pokojů si tak mohou teplotu regoloat podle vlastní potřeby, což zajišťuje maximální level komfortu. 

 

Neváhejte nás kontaktovat, pokud i Vy uvažujete o instalaci podlahového vytápění do Vašeho domu či bytu. Ve velkoobchodě LARX najdete kromě topných rohoží a fólií i chytré termostaty a spotřební materiál – zkrátka vše, co potřebujete pro úspěšný projekt.