Systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ je vhodný nejen do obytných prostor, dá se využít i k vytápění komerčních a kancelářských prostor jak dokazuje jedna z našich aktuálních realizací.

topna folie kancelare3

Uhlíkové fólie lze díky jejím přednostem využít i k vytápění komerčních kancelářských prostor.  Základními požadavky investora při výběru byly vysoká spolehlivost, rychlá realizace, bezúdržbovost a dynamická regulace teploty. Systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ splnil všechny podmínky bez jakéhokoliv kompromisu.

topna folie kancelare

Celkem jsme v objektu během jednoho dopoledne nainstalovali přes 65 metrů čverečních naší LARX odolné uhlíkové fólie, o celkovém výkonu 9 kW, rozdělené na 2 topné okruhy. Regulaci systému vytápění obstarává elektronický zabezpečovací systém Jablotron, který je unikátním řešením kombinace zabezpečení objektu a regulace vytápění. EZS Jablotron byl již v objektu nainstalován, my jsme provedli připojení topných fólií v rozvadeči a nastavení regulace vytápění v ústředně Jablotron.

topna folie kancelare2

Zaujala Vás naše realizace systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a pošlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení vytápění vašeho objektu.