V nedávné době jsme instalovali systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v apartmánovém domě v Praze Ďáblicích, který právě prochází kompletní rekonstrukcí.

uhlikovefolie.cz instalace

Uhlíkové topné fólie se hodí do všech typů novostaveb a rekonstrukcí. Důkazem může být naše v nedávné době realizovaná instalace systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ v kompletně zrekonstruovaném bytovém domě v pražské části Ďáblice. Rychlost a stavební nenáročnost instalace byly hlavními důvody pro volbu právě topných fólií k vytápění 6 bytů a suterénu bytového domu.

uhlikovefolie.cz instalace 2

Celkem jsme v apartmánovém domě v Ďáblicích do 6 bytů a suterénu nainstalovali přes 220 metrů čtverečních topné uhlíkové fólie o výkonu 100W/m² v kombinaci s odolnou uhlíkovou fólií o výkonu 150 W/m², o celkovém výkonu přes 25 kW. O regulaci se starají naše nové LARX WIFI termostaty, které lze ovládat i vzdáleně pomocí naší nové mobilní aplikace. 

uhlikovefolie.cz instalace 3

Zaujal Vás systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a společně najdeme vhodné řešení.