V nedávné době jsme dokončili realizaci systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ ve dvou bytech v bytovém domě v Novém Jičíně.

Uhlikové fólie - img

Jednou z největších výhod systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ je jeho minimální tloušťka. Ve skladbě podlahy zabere jen minimální prostor a topné fólie jsou tak vhodné do všech rekonstrukcí bytů a domů, kde nelze výšku podlahy zvyšovat. To byl jeden z hlavních důvodů, proč se na nás obrátil majitel 2 bytů v menším bytovém domě v Novém Jičíně. Jeho přáním byly komfort a pohoda podlahového vytápění, nemohl však využít vodních topných systémů z důvodu velmi nízké skladby podlahy.

Celkově jsme ve dvou bytech během dvou dnů (realizace byla rozdělena na 2 etapy) nainstalovali přes 80 metrů čtverečních naší LARX odolné uhlíkové fólie, o celkovém výkonu 12 kW, rozdělené na 6 topných zón. Regulaci systému vytápění využil zákazník dle vlastního výběru. Chápeme, že námi nabízené způsoby regulace topných fólií nemohou vyhovovat všem. Jsme tak nápomocní naším zákazníkům a jejich elektrikářům při relazacích jejich vlastních způsobů regulace topných uhlíkových fólií. Topné fólie jsou spínané způsobem 0/1, tedy buď topí, nebo netopí. Nedochází zde k regulaci např. protékajícího proudu nebo napětí. Jediné, co je nutné k regulaci topných fólií je, aby termostaty (nebo systém regulace) měl podlahové čidlo. To hlídá teplotu nášlapné vrstvy podlahy tak, aby nepřekročila hodnoty stanovéné normou.

uhlikovefolie.cz instalace jicin 2

Zaujala Vás naše realizace systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte a pošlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář a my Vám systém vytápění nezávazně naceníme.