V letošním roce jsme se rozhodli rozšířit nabídku produktů systému vytápění LARX o naše vlastní topné rohožeLARX Heating Mat.

Výhody topných rohoží

Topné rohože jsou oblíbené pro svou rychlou a jednoduchou montáž. Lze je využít jak pro hlavní vytápění prostoru, tak jen pro doplňkový ohřev podlahy na příjemnou pochozí teplotu. Elektrické topné rohože se instalují přímo pod dlažbu např. do koupelen a kuchyní nebo do nízkovrstvé stěrky, pak může být na podlaze i lino nebo koberec.  Pro jednoduchost instalace, univerzální využití a dlouhou životnost je topná rohož nejoblíbenějším topným prvkem.

topna rohoz

LARX Heating Mat je kvalitně vyrobená samolepící topná rohož s promyšlenou konstrukcí, která zajístí bezproblémovou instalaci a bezůdržbový provoz. Nosná tkanina zaručuje spolehlivé propojení s flexibilním lepidlem nebo stěrkou při instalaci. Nosná síť s pevně upevněným topným drátem zaručuje stejnou rozteč topného prvku v celé ploše a ve výsledku tedy perfektní rozložení teploty podlahy. Izolace topného drátu provedená z kvalitního, odolného materiálu zajišťuje, že topná rohož odolá zvýšené zátěži v průběhu montáže.

Topné rohože LARX Heating Mat nabízíme v těchto rozměrech:

Topné rohože LARX Heating Mat lze zakoupit na našich stránkách ve velkoobchodním prodeji. Systém vytápění LARX je nyní tedy komplexním řešením pro vytápění jakéhokoliv prostoru, nezávisle na zvolené podlahové krytině. Výška celého systému vytápění ve skladbě podlahy je zanedbatelná. Kombinace topných fólií a topných rohoží umožňuje instalaci podlahového vytápění i do prostor, kde by to s tradičním „vodním“ podlahovým topením nebylo možné realizovat, např. rekonstrukce bytů ve starší zástavbě.

Životnost správně instalovaného elektrického vytápění je v řádu mnoha desítek let, na provedení instalace podlahového vytápění se tedy vyplatí dbát již při výběru topného prvku. Pokud si nejste jisti, jestli využít topné fólie nebo topné rohože, neváhejte a kontaktujte nás přes kontaktní formulář na našem webu, rádi Vám poradíme nejvhodnější řešení pro Váš projekt.