LARX instaluje fotovoltaické elektrárny pro průmyslové, komerční objekty, bytové a rodinné domy.

fotovoltaická elektrárna larx

Instalace fotovoltaických elektráren

Naším cílem je nabízet kvalitní a bezúdržbová řešení technologií pro budovy. K našemu systému vytápění uhlíkovými fóliemi, chytré regulaci a zabezpečení, fotovoltaické elektrárny zkrátka patří.

V LARXu nám záleží na tom, aby fotovoltaická elektrárna našim zákazníkům ušetřila náklady na energie a zároveň usnadnila život. I proto se snažíme o komplexní návrh celého systému s cílem maximální optimalizace spotřeby elektrické energie. Jsme držiteli všech potřebných osvědčení a certifikátů pro instalace fotovoltaických elektráren a využíváme jen ty nejkvalitnější dostupné komponenty na českém i světovém trhu. Do konce letošního roku máme ještě několik volných termínů pro instalace, máte-li tedy zájem o fotovoltaickou elektrárnu, neváhejte se nám ozvat – náš specialista na fotovoltaiku Petr Greiner, greiner@larx.cz, +420 725 140 146.

fotovoltaická elektrárna larx 3

Domácí nabíjecí stanice – wallboxy

Elektromobilita provází LARX již dlouhou dobu. Naší firemní Teslou Model 3 jezdíme na stavby, schůzky a jednání již více než 2 roky. Vlastní wallbox pro nabíjení hybridních a elektrických vozů byl tedy jednoduchým rozhodnutím.

Pod pojmem wallbox se rozumí domácí nabíjecí stanice. Umisťovaná je samozřejmě nejčastěji do garáže, kde je tak díky ní možné pečovat o auto zcela kompletně, včetně nabíjení. Náš Wallbox LARX zvládá nabíjení o maximálním výkonu 22 kW, domácí nabíjení elektromobilů dokáže tedy až 10x rychleji než při použití běžné zásuvky.

Možnosti instalace wallboxu LARX

Wallbox LARX nabízíme ve více konfiguracích, od jednoho nabíjecího bodu se zásuvkou/kabelem, po dva nabíjecí body se dvěma kabely/jedním kabelem + jednou zásuvkou. Dobíjecí stanice je navržena pro maximální uživatelský komfort a pohodlí. Na Wallbox LARX je možné získat dotaci z programu Nová zelená úsporám až 60 000 Kč. 

Přednosti Wallboxu LARX

  • vhodné pro interiér i exteriér
  • kompatibilní se všemi elektromobily a plug-in hybridy na trhu
  • možnost autonomního ovládání (po propojení dojde k automatickému započetí dobíjecího procesu)
  • Wi-Fi a bluetooth konektivita
  • smart řízení zátěže dle aktuální spotřeby objektu
  • variabilní nastavení výkonu dle potřeby zákazníka

larx nabíječka elektromobilu EV

Máme zkušenosti a všechny potřebné osvědčení a certifikace, zařídíme vše potřebné, od vypracování projektu, přes instalaci, po dotaci. Pokud máte zájem, neváhejte se na nás obrátit e-mailem nebo telefonicky, rádi pro Vás připravíme řešení na míru.