Leckoho by možná nenapadlo, že při instalaci uhlíkových fólií může hrát mobilní aplikace neocenitelnou roli.

V jednom z minulých článků jsme psali tom, jak důležitá je práce s termokamerou pro kvalitní systém vytápění. Naproti tomu se může zdát, že mobilní aplikace na stavbu nepatří. Ale právě naopak!

Mobilní aplikace jsou skvělé pro vzdálenou regulaci vytápění (více očekávejte v našem příštím článku). Nás ovšem moderní technologie a inovace baví, a tak jsme si naprogramovali vlastní aplikaci Kalkulačka UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ. Pomáhá nám zefektivnit instalaci uhlíkových fólií, naše profesionální práce je rychlejší a kvalitnější, což ocení zejména naši zákazníci.

Zajímá Vás, jak to funguje? Naší aplikaci Kalkulačka UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ si může vyzkoušet každý.

Kalkulačka UHLÍKOVÉFÓLIE.cz

Pro naše použití jsme si také vyvinuli nativní mobilní aplikaci pro iOS a Android.

Kalkulačka UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ je pro naší práci neocenitelná pomůcka. Díky ní je možná precizní realizace vytápění uhlíkovými fóliemi a přesná kontrola. Na základě rozměrů, plošného výkonu, odporu atd. kalkulačka dopočítává ostatní charakteristiky uhlíkových fólií. To vše máme vždy prakticky po ruce, nejen pro nás, ale i pro naše zákazníky. Výstupem je pak jasný a přehledný instalační protokol přímo na místě, při realizaci na stavbě.

Naše společnost LARX s.r.o. vidí v chytrém (a vzdáleně regulovaném) vytápění uhlíkovými fóliemi budoucnost moderního bydlení v ČR, a proto se snažíme stále inovovat naše produkty a služby. Pokud Vás technologie vytápění uhlíkovými fóliemi také oslovila, neváhejte nám zaslat Váš projekt přes náš kontaktní formulář.