S novými produkty pro rok 2020 které jsme Vám představili v předchozím článku, jsme se rozhodli přepracovat i náš demokufr systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ a zároveň vytvořit druhý demokufr, jehož zaměřením je regulace systému vytápění. V tomto článku se na naše nové demokufry zaměříme. 

LARX Uhlíkové fólie - demokufry

Prezentaci systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ jak u naších zákazníků na stavbě, tak i v našem showroomu v Českých Budějovicích jsme si již před pár lety velmi zjednodušili výrobou demokufru se skladbami podlah týkajících se obou typů instalace topné fólie. S příchodem naší novinky, konkrétně LARX uhlíkové fólie o jmenovitých výkonech 100 a 180 W/m², bylo tedy nutné vytvořit nový demokufr, který by zahrnoval i tyto nové produkty.

LARX uhlíkové fólie demokufr

V našem novém demokufru týkajícím se systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ jsou přehledně zobrazeny jednotlivé vrstvy skladby podlahy jak pro instalaci přímo pod podlahovou krytinu, tak i pro instalaci pod potěr/podlahové desky. Demokufr lze připojit k elektrické síti, topné fólie v něm prezentované jsou funkční, lze si tedy vyzkoušet i to, jak uhlíkové fólie topí.

LARX demokufr regulace

Druhý demokufr se týká regulace systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ. Lze si v něm „ošahat“ všechny typy ovládání teploty které nabízíme: LARX LCD termostat, LARX Wi-Fi termostat, termostat EZS Jablotron a termostat Google Nest. Demokufr je také možné připojit k elektrické síti, všechny termostaty jsou v provozu a lze si tedy vyzkoušet i jejich funkčnost.

 

Naše nové demokufry nám velice zjednodušují prezentaci našich produktů a zároveň dávají našim zákazníkům mnoho informací užitečných ať už při vyběru regulace systému vytápění, tak i např. při řešení budoucí skladby podlahy. Neváhejte a kontaktujte nás se svým projektem a my Vám vše přijedeme ukázat i s našimi novými demokufry přímo na Vaší stavbu.