Pro rok 2020 jsme si pro naše zákazníky připravili spoustu novinek, jednou z nich je naše nová vlastní LARX uhlíková fólie o jmenovitých výkonech 100 a 180 W/m².

LARX uhlíkové fólie - topná fólie pod podlahu

Na základě našich letitých zkušeností a dlouhodobého pohybu na trhu elektrického vytápění v Čechách a v zahraničí jsme si jako předsevzetí pro rok 2020 vzali opět rozvířit vody neustále rostoucího odvětví elektrického podlahového topení produkcí již druhého typu vlastní uhlíkové fólie. Naší „žlutou“ LARX odolnou uhlíkovou fólii vhodnou pro instalaci pod potěr už jistě znáte, k ní přibude LARX uhlíková fólie o jmenovitých výkonech 100 a 180 W/m². LARX uhlíková fólie má precizní konstrukci s minimální tloušťkou pro zanedbatelné navýšení konstrukce podlahy. Přesto je velmi odolná a splňuje nejvyšší požadavky na komfort a bezpečnost elektrického vytápění. Je vhodná zejména pro instalaci přímo pod skládánou podlahovou krytinu.

Konkrétně se jedná o:

  • LARX uhlíková fólie; výkon 100 W/m²; šířka 50 cm; velkoobchodní cena 175 Kč/délkový metr
  • LARX uhlíková fólie; výkon 180 W/m²; šířka 50 cm; velkoobchodní cena 175 Kč/délkový metr

Naše nové topné fólie budou již brzy k dostání jak ve formě velkobchodního prodeje pro instalaci svépomocí na našich stránkách, tak i v podobě LARX Carbon Kitů, což je již připravený, nakonektorovaný a zaizolovaný pruh uhlíkové fólie s 3m dlouhými přívodními kabely, které budou k dostání ve všech kamenných prodejnách Hornbach v Čechách a na Slovensku, online na  Hornbach.cz nebo DotShop.cz.

LARX uhlíková fólie

Produkce nového typu vlastní topné fólie byla také jedním z důvodů naší návštěvy výrobce LARX uhlíkových fólií ve městě Dongducheon-si v Jižní Korei v listopadu loňského roku, o které jsme psali zde.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a společně navrhneme to nejlepší řešení pro systém vytápění Vašeho objektu.